• Slider 2
  • Slider 20
  • Slider 3
  • Slider 4
  • Slider 16
  • Slider 19
  • Slider 12
  • Slider 13
  • Slider 14
  • Slider 15
  • Slider 17
  • Slider 18
  • Slider 21

de vegetarische restaurantweek

Hotel Gaia
Datum: 11 maart 2019 00:00 - 17 maart 2019 22:00

VEGETARISCHE RESTAURANT WEEK MENU

 

Vegetarisch lunch gerecht:  8 euro.

Bieten couscous salade met karamel appel, geitenkaas, zoete aardappel papier en bieten stroop.

 

 

Vegetarisch diner gerecht: 15 euro.

Rode tomaten pasta met jonge turkse kaas, rucola, pijnboompitten en gepocheerd bio eitje.

 

 

Vegetarisch 3 gangen diner: 25 euro.

Bieten couscous salade met karamel appel, geitenkaas, zoete aardappel papier en bieten stroop.

 ***

Indische bloemkool ragout met tomaat, cashew noten, sugarsnaps.

***

Speculaas hangop met stroopwafel crumble, mango saus en vanille ijs.

 

 

Vegetarisch 4 gangen lunch: 40 euro.

 

Tartaar van avocado met pull biber en amandel, mango gel en little gem.

***

Bieten couscous salade met karamel appel, geitenkaas, zoete aardappel papier en bieten stroop.

***

Indische bloemkool ragout met tomaat, cashew noten, sugarsnaps. ( zoete aardappel friet erbij serveren)

***

Speculaas hangop met stroopwafel crumble, mango saus en vanille ijs.

 

Vegetarisch 5 gangen diner: 50 euro.

 

Tartaar van avocado met pull biber en amandel, mango gel en little gem.

***

Bieten couscous salade met karamel appel, geitenkaas, zoete aardappel papier en bieten stroop.

***

Indische bloemkool ragout met tomaat, cashew noten, sugarsnaps.

***

Rode tomaten pasta met jonge turkse kaas, rucola, pijnboompitten en gepocheerd bio eitje.(zoete aardappel friet serveren)

***

Speculaas hangop met stroopwafel crumble, mango saus en vanille ijs.

 

 

 

 

 

Alle datums


Evenement: Van 11 maart 2019 00:00 tot 17 maart 2019 22:00