Fietsen, wandelen en mountainbiken

Hotel Gaia bevindt zich op Landgoed Rande en ligt middenin een Engels landschapspark. Vanaf hier starten er mooie fietsroutes, MTB tracks en wandelroutes. Je hebt de keuzes uit wandelroutes vanaf 2,5 km tot fietsroutes van 51 km. Het is zelfs mogelijk om aangesloten 103 km aan MTB tracks te fietsen. U kunt bij ons fietsen huren, voor een bedrag van € 12,50 per fiets, per dag. Fiets en wandelroutes zijn gratis te verkrijgen bij de receptie van Hotel Gaia.

Kloo tschieten of kogelwerpen is een werpsport waarbij deelnemers, veelal opgedeeld in twee teams, proberen een met lood verzwaarde kogel onderhands zo ver mogelijk te werpen. In Nederland wordt dit volksspel vooral in Overijssel, Drenthe en de ​Achterhoek beoefend als georganiseerde sport.
Wij hebben vanaf Hotel Gaia een aantal mooie routes, dit is te reserveren via de mail of bij ons aan de r
eceptie,

Klootschieten

WEBSITE  e-CHOPPER

Lekker dobberen op het landgoed?

U KUNT BIJ ONS VOOR € 10,- EEN BOOTJE HUREN

Beweegroute of bootcamp

Op initiatief van de Diepenveners Wouter Aalders en Elske Oost zijn/worden er enkele beweegroutes in en om Diepenveen aangelegd. De eerste beweegroute in de bossen rondom Hotel Gaia is al klaar. Natuurbeleving: actief met oog voor de omgeving. Op deze route zit een natuurspeelplek en kom je verschillende andere mooie plekjes tegen waar je wat kunt ontdekken of doen: water oppompen, bovenop een boom staan, kikkers zoeken, met je ogen dicht een route volgen (en durf je dat ook op je blote voeten?).

Meer weten?

Kastelenrondje

In het gebied rondom Nieuw Rande vind je veel mooie kasteeltjes. En he tleuke is, je kunt er een prachtige wandeling naar maken! Het kastelen wandelrondje is te starten vanaf twee punten, Kasteel De Haere en Hotel Gaia die met elkaar verbonden worden met een prachtige route door de natuur. Hotel Gaia en Kasteel De Haere liggen halverwege het rondje. Het rondje in totaal is 8km. Dat is 4km van Kasteel de Haere naar Hotel Gaia en 4km via een andere weg terug.

Je kan het rondje vanuit beide locaties beginnen.Om dit te bepalen kan je rekening houden met de openingstijden van de beide locaties. De openingstijden van Kasteel De Haere zijn: vrijdag en  zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. Zondag van 10:00 tot 17:00 uur.